Szent Mihály napi kirándulás

Hagyományos Mihály napi kirándulásunkon voltunk kedden délelőtt Makkosmárián.
A meteorológiai jelentés azt jósolta, hogy elromlik az idő- de nem ez történt. Az idő nekünk kedvezett. Én úgy éreztem, csupán megjött az ősz. Hogy Mihály hozta, vagy sem, azt nem tudom, de a szél kergette a sárga gesztenyefa leveleket és potyogtak a gyönyörűszép fényes gesztenyék.
A társaság jókedvűen tette meg az utat és rekordidő alatt, 20 perc alatt érkezett a templom melletti tisztásra, ahol elfogyasztottuk a terített asztalon felhalmozott gyümölcsöket, zöldségeket- az ősz ajándékait. (és persze egy kis kekszet, nápolyit). Jó volt együtt lenni, együtt enni,megérezni a természet átmeneti állapotát és magunkba szívni az utolsó idei napsütést. Remélem sokáig kitart.

Hír szótár:

Hozzászólások

If you re experiencing any of these signs and symptoms, don t hesitate to seek treatment from a specialized and experienced ophthalmologist <a href=https://buycialis.pics>cialis online no prescription</a> All participants, those who administer the therapy and those who assess the outcomes are blinded to group assignment to ensure the double blind design