Rendhagyó A Klub az AKG-ban

Meghívást kaptunk az AKG projekt hetére, ahol tartottunk egy rendkívüli klubfoglalkozást. Velünk jött Martina és Bálint: Vállalták, hogy együtt dolgoznak azokkal a diákokkal, akik jelentkeztek erre a programra.Mi azt kértük maximum 8-an legyenek. Azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel:) kb. 15-en lettek. Megoldottuk!
A társaság nagyon kedves és aktív volt. Beszélgettünk, festettünk, és ettünk, teáztunk. A mi gyerekeink (is) óriási dicséretet érdemelnek, mert nyíltak, aktívak, közvetlenek, kedvesek és jókedvűek voltak. Büszkék vagyunk rátok! Érzelmekről, érzésekről - magunkról beszélgettünk. Alig bírtuk abbahagyni. Szeretném, ha máskor, máshol is bemutatkozhatnánk, mert azt remélem, hogy ebben a délelőttben vendég és vendégül látott egyaránt sok pozitív érzéssel távozott. Köszönjük a szervezőknek, hogy ránk gondoltak, a klubtagoknak, hogy eljöttek.
Néhány képen a társaság jó hangulata és az elmélyült munka fellelhető. Jó lenne, ha még érkezne visszajelzés az AKG-s diákoktól. A délelőtt zárókörében elhangzottak: tetszett a beszélgetős kör, jó volt a festés, pedig én nem szeretek festeni, jó, hogy találkoztam veletek, másképpen látom a világot ezen a "szemüvegen" át....

Hozzászólások

ez fantasztikus!!!még sok ilyet kívánok!

ennek a munkának az ereménye, hogy B. az adventi kertet úgy járta le, ahogy azt kell!