Egy nap amikor fotózom...

A kérésemre Stefka Dani leírta a múlt heti élményiet:

Fotózni indultam. Természetesen most metrókat, az Örsön, a 3. vágánynak a peronján, és természetesen ehhez kértem engedélyt is, így minden rendben volt.
Odamegyek, majd fel a forgalmi ügyeletbe. Ott kedvesek voltak, ők is tudtak rólam, így nem volt gond, adtak írásbeli engedélyt, mondták, hogy menjek le, és akkor kezdhetem a fotózást. Lementem, jött is az egyik metró, és benne a vezetője, először elkezdte, hogy ő szerinte ez a papír nem oda szól, hanem a másik vágányra, meg hogy, izé, stb...

Mondtam neki, hogy akkor jó, ha ő jobban tudja, de nálam meg itt van a papír, és ide van írva feketén fehéren, és kész. Valamiért, már nem akarta tovább folytatni a csevegést....
Utána ismét felmentem a forgali ügyeletbe, és megkérdeztem, hogy ő pl. miért nem tudott rólam? Azért nem tudott rólam, mert a KFM nem szólt mindenkinek, valamiért, és így nem tudták. De a hivatalos eljárás ez lett volna, és mondta a forgalmi ügyeletes, hogy ő szólt neki, csak ő nem adta tovább az infót. Na mindegy, utána jönnek a rendőrök, azok is, mert miért ne, akkor megkérdezik, mit keresek én itt? Válaszoltam nekik így: Ev, Ev3, Ev/A, és 81-es képeket készítek, MSTS-re, textúraként, ez alatt a mondat alatt, rendkívül üres tekintet, (ez volt a cél) utána, hogy hol az engedély, megmutattam, majd a diákot is, hogy én vagyok én. Utánuk jött egy metróvezető, hogy kéne, hogy valaki figyeljen. Ő is elkérte a papírt, én nem tudom, hogy ki volt az a lustaság, aki nem tud annyit belemondani az URH-ba, hogy van egy fotós az Örsön, legálisan, de mindegy. Nah, ezek után tudtam fotózni nyugodtan, sokáig is, 3 órán keresztül. Ennyi idő alatt minden szerelvényt 3-szor fotóztam le.
Ez a rövid története a fotózásomnak, és a jövőhét pénteken meg megyek a Kőér utcába, ahol az M3 garázs van. Kiváncsian várom!
Addig is nézzétek meg a honlapomat!

Hozzászólások

Klassz vagy Dani! Jó, hogy nem lehet lerázni egykönnyen! A beszámolód tök vicces, nagyon várom a következőt is!!