Egy nap amikor fotózom...

Egy nap amikor fotózom...

A kérésemre Stefka Dani leírta a múlt heti élményiet:

Fotózni indultam. Természetesen most metrókat, az Örsön, a 3. vágánynak a peronján, és természetesen ehhez kértem engedélyt is, így minden rendben volt.
Odamegyek, majd fel a forgalmi ügyeletbe. Ott kedvesek voltak, ők is tudtak rólam, így nem volt gond, adtak írásbeli engedélyt, mondták, hogy menjek le, és akkor kezdhetem a fotózást. Lementem, jött is az egyik metró, és benne a vezetője, először elkezdte, hogy ő szerinte ez a papír nem oda szól, hanem a másik vágányra, meg hogy, izé, stb...

Mondtam neki, hogy akkor jó, ha ő jobban tudja, de nálam meg itt van a papír, és ide van írva feketén fehéren, és kész. Valamiért, már nem akarta tovább folytatni a csevegést....
Utána ismét felmentem a forgali ügyeletbe, és megkérdeztem, hogy ő pl. miért nem tudott rólam? Azért nem tudott rólam, mert a KFM nem szólt mindenkinek, valamiért, és így nem tudták. De a hivatalos eljárás ez lett volna, és mondta a forgalmi ügyeletes, hogy ő szólt neki, csak ő nem adta tovább az infót. Na mindegy, utána jönnek a rendőrök, azok is, mert miért ne, akkor megkérdezik, mit keresek én itt? Válaszoltam nekik így: Ev, Ev3, Ev/A, és 81-es képeket készítek, MSTS-re, textúraként, ez alatt a mondat alatt, rendkívül üres tekintet, (ez volt a cél) utána, hogy hol az engedély, megmutattam, majd a diákot is, hogy én vagyok én. Utánuk jött egy metróvezető, hogy kéne, hogy valaki figyeljen. Ő is elkérte a papírt, én nem tudom, hogy ki volt az a lustaság, aki nem tud annyit belemondani az URH-ba, hogy van egy fotós az Örsön, legálisan, de mindegy. Nah, ezek után tudtam fotózni nyugodtan, sokáig is, 3 órán keresztül. Ennyi idő alatt minden szerelvényt 3-szor fotóztam le.
Ez a rövid története a fotózásomnak, és a jövőhét pénteken meg megyek a Kőér utcába, ahol az M3 garázs van. Kiváncsian várom!
Addig is nézzétek meg a honlapomat!

Egy nap amikor fotózom...
Egy nap amikor fotózom...
Egy nap amikor fotózom...
Egy nap amikor fotózom...
Egy nap amikor fotózom...
Egy nap amikor fotózom...

Hozzászólások

metro közelről, wow!

Klassz vagy Dani! Jó, hogy nem lehet lerázni egykönnyen! A beszámolód tök vicces, nagyon várom a következőt is!!