Tüskevár filmpályázat

Kedves diákok, újonnan érdeklődő filmesek és régi motorosok!
Rendhagyó filmfesztivált rendezünk, rendhagyó nyereményekért. Hogy miért rendhagyó? Mert nem kivételezünk senkivel. Nem lesznek kedvenceink, nem lesznek kivételezettjeink. Egy dolog fog számítani: a nézettség!!!!
A fődíj pedig egy videókamera!

Év végéig 3 filmet van módotokban elkészíteni minimum fél maximum 2 perc terjedelemben. A film leadási határidejei a következő:

  • március 9.
  • április 6.
  • május 18.

Nagyszabású eredményhirdetés június 15-én, az évzárón!
Mindhárom filmet külön díjazzuk, de a győztes nyereménye egy videó-kamera!

Úgy érzitek, eddig ebben nincs semmi rendhagyó? Mert valóban nincs. A lényeg most jön!
Az a film győz, aki a legtöbb szavazatot kapja a www.tuskevariskola.hu honlapján. Nem számít, hogy a youtube-on mennyien néztek meg, az se számít, hogy Hollywoodban téged tartanak a magyar Tarantinonak, a lényeg, hogy hányan kattintottak rád itt, nálunk. De kaptok segítséget!
A filmklub óráin már megismerkedhettetek a gerillamarketing alapjaival, de most tovább megyünk. Szende Márton segítségével 3 mankót kaptok, hogy feltúrbózzátok a nézettségeteket, a három mankó pedig a Facebook, a kommentek-fórumok világa és a blogok világai lesznek.
Ezek segíteni fognak, hogy minél többen szavazzanak rátok.
Mi csak szimpla összeszámolók leszünk. Nem lesz zsűri, nem lesz külön bizottság. Egy valami lesz csak: a színtiszta számok!

A játék lényege roppant egyszerű: minél több órán vesztek részt, annál több trükköt tanulhattok el, hogy növeljétek a nézettséget.
Nyerni akartok? Gyertek el a filmklub óráira. Mert az ősrégi mondás most tényleg igaz: aki lemarad, kimarad.
Első óra január 19-én szerdán, fél3-kor a Tüskevárban lesz!

Üdvözlettel; a szervezők!
Szende Márton, Novinszki Tamás, seffer Dávid

Hír szótár: