Karantén

Köszönöm a szülőknek és a Tüskevár tanárainak azt a helytállást és gyors alkalmazkodást, amit ezen a héten tettek.
Megcsináltuk azt a Microsoft Teams felületet, amin – akár tetszik, akár nem – dolgoznunk kell az elkövetkező hetekben. Sok iskola sokféle módon oldja meg, mi ezt választottuk, működőképes, használjuk.
A jövő héten igyekszünk rendszerszerűen használni, jó lenne, ha kialakulna a napi rutinja a munkának, ez fontos nekünk és a diákoknak is.
Azt gondoljuk, hogy a „kevesebb az több” elvből kiindulva csak minőségi, átgondolt, érthető, újszerű feladatokat adunk ki. Nem fog működni a „tanuld meg a 76 – 98. oldal” típusú. Úgy fogjuk fel, hogy itt a lehetőség a módszertani megújulásra, a differenciálásra, más típusú számonkérésre.
Minden nap, az órarendet tartva ütemezzük a feladatok kiosztását. A Tüskevárban 20 éve használt epochális rend ezt is megkönnyíti. Hétfőtől:
7. o. - informatika
8. o. – történelem
9. o. – magyar
10. o. természettudományok.
A tanáriban csend és nyugalom van, a nőnapi tulipánok elhervadtak. Napozzatok sokat!

Hozzászólások

Köszönjük! Napozunk, kertészkedünk, és élvezzük a családi együttléteket. Minden elismerésem az iskola tanárainak, akik ebben a nehéz helyzetben is helyt állnak, és minden nap remek órákat tartanak a gyerekeknek. Ági néninek külön köszönjük az online testnevelés órákat!