Karantén

Köszönöm a szülőknek és a Tüskevár tanárainak azt a helytállást és gyors alkalmazkodást, amit ezen a héten tettek.
Megcsináltuk azt a Microsoft Teams felületet, amin – akár tetszik, akár nem – dolgoznunk kell az elkövetkező hetekben. Sok iskola sokféle módon oldja meg, mi ezt választottuk, működőképes, használjuk.
A jövő héten igyekszünk rendszerszerűen használni, jó lenne, ha kialakulna a napi rutinja a munkának, ez fontos nekünk és a diákoknak is.
Azt gondoljuk, hogy a „kevesebb az több” elvből kiindulva csak minőségi, átgondolt, érthető, újszerű feladatokat adunk ki. Nem fog működni a „tanuld meg a 76 – 98. oldal” típusú. Úgy fogjuk fel, hogy itt a lehetőség a módszertani megújulásra, a differenciálásra, más típusú számonkérésre.
Minden nap, az órarendet tartva ütemezzük a feladatok kiosztását. A Tüskevárban 20 éve használt epochális rend ezt is megkönnyíti. Hétfőtől:
7. o. - informatika
8. o. – történelem
9. o. – magyar
10. o. természettudományok.
A tanáriban csend és nyugalom van, a nőnapi tulipánok elhervadtak. Napozzatok sokat!

Hozzászólások

Köszönjük! Napozunk, kertészkedünk, és élvezzük a családi együttléteket. Minden elismerésem az iskola tanárainak, akik ebben a nehéz helyzetben is helyt állnak, és minden nap remek órákat tartanak a gyerekeknek. Ági néninek külön köszönjük az online testnevelés órákat!

<a href=https://acialis.cfd>best place to buy cialis online</a> Not participating in activities you used to enjoy

This article reviews the historical role of quinine, considers its current usage and provides insight into its appropriate future use in the treatment of malaria <a href=https://propeci.buzz>propecia or rogaine</a> 2005; Makri and Kintzios 2007