Nyitóhét

Kedves Gyerekek és Szülők,

Iskolánkban a tanév hagyományosan most is egy nyitóhéttel kezdődik el. Ezen a héten nem úgy…tanulunk, hanem különböző programok keretében ismerjük meg, szokjuk meg újra egymást, és az iskolát.

Ez részletesen azt jelenti, hogy

Szept. 04., hétfőn ¾9-kor kezdünk az iskolában egy kis nyitóprogrammal, majd osztályonként beszélgetünk, játszunk. Kb. 12 óráig leszünk az iskolában. Nem kell ünneplőben jönni.

Szept. 05., kedden az iskola területén lesz program. Szintén ¾ 9-re kell jönni, körülbelül 13 órakor végzünk. Sportos ruhára és elemózsiára lesz szükség, mivel ezen a héten még nincs iskolai ebéd.

Szept. 06-án, szerdán 9,30-kor találkozunk a Széll Kálmán (Moszkva) téren az óránál, múzeumokba megyünk. A pontos helyet és esetleges költségeket hétfőn tudatjuk, mert a gyerekek választásától függ. A programok szintén körülbelül 13 óráig tartanak.

Szept. 07-én, csütörtökön osztályonkénti programok lesznek, ezzel kapcsolatban az osztálykísérők adnak majd pontos információkat.

Szept. 08-án, pénteken 8.30-kor találkozunk a Batthyány téren a HÉV megállóban. A Hajógyári szigetre megyünk, ahol főzni fogunk és meg is esszük, amit főztünk, vagyis ennivaló nem, de innivaló szükséges, és ajánlott nem túl kényes ruhában jönni. Körülbelül 14 órakor végzünk a Filatori-gátnál.

Az „igazi” iskola 09.11-én, hétfőn kezdődik: háromnegyed kilenckor találkozunk az iskolában, füzetekkel és tolltartóval, ekkor már ebéd is lesz.

Üdvözlettel és várakozással:

Budapest, 2017. augusztus 31.

Tüskevár iskola