Márciusi események, programok, információk

Tisztelt Szülők!

Néhány, a márciusi hónapot érintő fontos információt, kérést szeretnénk megosztani Önökkel.

Iskolánkba elektronikai hulladékok gyűjtését célzó felhívás érkezett. Ennek lényege, hogy a felhívást intéző cég viszonylag magas áron átveszi tőlünk az itt összegyűjtött elektronikai hulladékokat. Ezért kérünk mindenkit, hogy ha talál használaton kívüli, akár rossz, elfekvő bármilyen elektronikai készüléket, akkor azt hozza fel az iskolába. Ez lehet régi klaviatúra, monitor, vezetékes telefonkészülék, stb. Minél többet gyűjtünk össze, annál több pénzt kap az iskola!

A szülői esten már elhangzott, hogy a tanév folyamán rengeteg ceruzát, tollat, radírt, papírt biztosítottunk a gyerekek számára, de ezek a készletek mostanra kifogytak. Szeretnénk ismételten megkérni minden családot arra, hogy küldjenek be az iskolába gyerekenként:
2 db grafitceruzát, 1 kék és 1 fekete tollat, 10 db rajzlapot és 1 db radírt.
Ezen kívül szeretnénk kérni vagy 1 tempera, vagy 1 vízfesték, vagy 1 zsírkréta, vagy 1 filctoll készletet. (Nem szükséges, hogy teljesen új készletek, de mindenképpen használhatóak legyenek! Tehát a 3 éve Karácsonyra kapott, de azóta sem használt készlet is tökéletesen megfelel.)

Lassan a tavasz is megérkezik, így esedékessé válik az idei családi nagytakarítós nap.
Ennek keretében 2013. március 23-án, szombaton 12 órától szeretettel várjuk minden tanulónkat és családját egy jó hangulatú családi napra, melynek keretében rendbe szedjük az iskolát, igény szerint kitakarítjuk vagy kifestjük a termeket, lemossuk az ablakokat, stb. A nap végét a közösen elkészített kései ebéddel, korai vacsorával koronázzuk meg.
Kérjük, hogy az osztálykísérőkkel mindenképpen egyeztessenek, hogy milyen eszközöket (mosogatószer, szivacs, stb.), illetve hozzávalókat érdemes hozni!
Mivel az idei tanévben volt olyan munkanapnak számító szombat, amelyen nem tartottunk iskolai napot, ezért ez a március 23-ai szombat kötelező tanítási napnak számít! Ugyanakkor az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy ezek a közös családi napok mindig jó hangulatban, kellemesen telnek, miközben valóban sokat teszünk iskolánkért is.

A húsvéti szünet az idén 2013. március 28-tól április 2-ig tart. A szünet előtti utolsó tanítási nap március 27., szerda. A szünet utáni első tanítási nap április 3., szerda.
A szünet előtti csonka héten (hétfő, kedd, szerda), szokásunkhoz híven most is témahetet tartunk. Ennek részleteiről később tájékoztatjuk Önöket.

A levél letölthető .doc formátumban.

CsatolmányMéret
Microsoft Office dokumentum ikonja szuloi_level_csaladi_nap_2013.doc26 KB